FR

Pourquoi TONES.BE:

  • Livraison rapide.
  • Des marques de première qualité.
  • Livraison gratuite à partir de 20€
Une autre question? +32 15 76 80 90
Magasin ouvert

Heist-op-den-Berg

ouvert

Mechelen

ouvert

Magasin ouvert

Heist-op-den-berg

Mechelen

FAQ - Une autre question? +32 15 76 80 90

Les raisons de choisir Tones.be

De l’ordinateur portable de base au PC haut de gamme.
Notre service technique est toujours à votre disposition.
Nous sommes spécialisés dans les PC sur mesure.
Livraison gratuite en Belgique et à l’étranger.

Les raisons de choisir Tones.be

De l’ordinateur portable de base au PC haut de gamme.
Notre service technique est toujours à votre disposition.
Nous sommes spécialisés dans les PC sur mesure.
Livraison gratuite en Belgique et à l’étranger.

Que pensez-vous de Tones ?

Envie d'ajouter votre évaluation ? Enregistrez-vous rapidement.

Produits

84%

Tones Magasin

80%

TonesAcademy

0%

Produits

84%

Tones Magasin

80%

TonesAcademy

0%

Score:

20%

Riccardo

Vu le prix gonflé des cartes graphiques sur le site, je ne suis pas étonner de ne toujours pas avoir eut ma carte graphique RTX 3080 achetée ( oui, achetée et non réservée car l'entièreté de la somme a été débité ce jours là et que lors de la commande il était question de commander et non de réserver ) le jours de la sortie, c'est-à-dire le 17 septembre. Toujours à la même place dans la file d'attente, pas de communication sur le produit, je me connecte touts les jours depuis septembre pour vérifier l'état de ma commande mais rien ne change. La seul solution proposée par Anne Van Caeter, l'assistante de direction, c'est d'acheter une autre carte graphique sur le site en attendant. Cartes qui sont toutes surtaxées évidement et aucuns dédommagement évoquer. C'est pitoyable!

Score:

20%

Sebastien

Produit toujours en attente depuis le 15/09/2000, bientot une année. Aucune communication vers le client,.....

Score:

100%

Frank

Service client très rapide, réponse en quelques heures, j'ai annuler ma commande, remboursement effectué en moins de 24H. Super service et prix assez correct même si il y a mieux. Je recommande!

Score:

40%

Cyrille

Toujours pas de nouvelle de ma 3080 commandé en septembre ^^, que leurs concurrent ont su livrer tous leurs clients

Score:

80%

Ashley

Had een grafische kaart besteld tijdens een tijd van schaarste, maar kon op de hoogte blijven. Toen bleek dat mijn kaart niet meer beschikbaar was heeft men een alternatief aangeboden. Klantenservice is zeer goed, wou enkel dat er een optie was om op de website te zien hoever de bestelling zit.

Score:

40%

jeremy

3080 Rog strix Commandé en septembre 2020 et toujours aucune nouvelle de ma commande, Tonnes, donne l'impression de ne pas chercher de solution ou de "négocier" avec les fournisseurs pour honorer les commandes. Je suis 15èmes sur une liste d'attente et j'ai gagner que deux place depuis Septembre. 8 mois pour avoir 2 CG ? honteux car peux de communication …. Par contre l'argent lui est bien parti depuis Septembre.

Score:

20%

Dieter

22 januari besteld en betaald, al +100 euro betaald omdat processor niet binnen was en nog lang ging duren. 8 april, nu weer grafische kaart die er niet is, en niemand die mij een datum kan geven wanneer alles geleverd kan worden. Als ik zelf niks zou vragen, zou er allicht ook niemand mij iets laten weten. Schandalig. Tegen dat die computer er is, is hij al verouderd.

Score:

100%

Carl

Het is simpel, Tones is een bedrijf dat zijn uiterste best doet de klant tevreden te stellen in deze moeilijke sector. Vandaag de dag zijn er nu eenmaal, voor tones ongekende, wachttijden voor video kaarten, processoren, ed. . Bij het contact opnemen met de klantendienst ben ik transparant en vriendelijk geholpen, wanneer levertermijnen onzeker zijn, werd dit correct gecommuniceerd. Geduld is schone deugd maar voor vele "weners", die negatieve reacties plaatsen, ongekend. Bedankt aan het Tones team! Ik kan vanaf vandaag genieten van de RTX3080 videokaart.

Score:

40%

Hans

Heb al verschillende dingen besteld bij Tones, en meestal wel goed in orde. Probleem is momenteel met de RTX30 series schaarste, en ik begrijp dat het niet hun fout is dat de orders niet kunnen worden vervult. Maar, klantenservice op dit vlak is echt schandalig: - geen updates over de situatie (heb dit zelf moeten uitzoeken) - Mailen levert ook geen nieuws op - Orderstatus is ongelofelijk arm en brak voor een website in de 21ste eeuw - Geen indicatie van plaats in wachtrij - Onmiddelijk het bedrag van mijn kaart afgenomen. Als jullie de orders niet onmiddelijk kan vervulllen, dan is het echt smerig om jullie klanten onmiddelijk in rekening te brengen voor het volledige bedrag. 1000 euro is echt veel om ineens te moeten ophoesten zonder er iets van te zien in 6 maanden. Ik heb RTX3080 besteld in december, en normaal gezien ga ik deze niet zien voor Mei (Nvidia heeft al aangekondigd dat er geen verbetering in hun supply is tot en met April 2021). In het vervolg, met zulke situaties, zet een deftig pre-order/reservatie systeem op wanneer producten out of stock/verwacht worden waarbij een gedeelte van het bedrag wordt in rekening gebracht en het resterende wanneer het product kan verzonden worden. En/of voorzie een beter status overzicht voor de klanten zodat ze beter beeld hebben. Met alle gratis leningen dat jullie van ons hebben gekregen zou je normaal gezien nu het budget ervoor hebben om daarin te investeren.

Score:

100%

Niko

Laptop vrijdag besteld en de volgende maandag geleverd via GLS. Duidelijke site en duidelijke specs bij de toestellen. Alles verlopen zoals het hoort.

Score:

100%

Florent

Produits très bien emballé. Livraison rapide

Score:

100%

Jean-Virgil

J'ai commandé un article à un prix bien inférieur à la concurrence en ces temps de ruptures de stock généralisées, un amd ryzen 5600x pour être précis. Le produit était indiqué hors stock lors de la commande. J'ai tout de même commandé, et évidemment dû patienter un peu avant de le recevoir, mais il m'a été envoyé dès qu'il est revenu en stock. je suis très satisfait.

Score:

100%

Robrecht

Top advies, scherpe prijzen, vlotte levering en eerlijke communicatie over de voorraad. Mijn nr1 website voor computer hardware.

Score:

100%

Mike

Ik heb een Ryzen 9 5900X besteld, ik heb alle spullen al liggen om mijn nieuwe pc te bouwen op deze processor na. Met de kans dat hij snel geleverd kon worden heb ik via Dave een bestelling geplaatst. Helaas kwam deze levering niet (ook voor Tones was dit overmacht) en ben ik te ongeduldig om nog te wachten. Echter, het contact dat ik met Dave had was zeer fijn. Hij hield me goed op de hoogte ondanks de enorme drukte in zowel deze tijd van het jaar en de hectiek rondom de nieuwe Ryzen processors. Nieuwe pc gerelateerde producten zal ik in de toekomst zeker bij Tones gaan bestellen.

Score:

100%

Luc

Ben al vele jaren klant, de mensen doen wat ze kunnen. Goede service, ook naverkoop is heel goed. Leveringen gebeuren ook snel en correct. Wanneer er een wachttijd is ligt het meestal niet aan Tones zelf maar aan de leveranciers die niet tijdig kunnen leveren. Het zijn moeilijke tijden en iedereen maakt het beste ervan. Van mij krijgen ze alvast een hele goede score.

Les nouveautés

R5 16GB 512GB RTX3050TI

ASUS G513QE-HN029T-BE 15.6 FHD 144Hz R5-56...

€ 1 299,00

R9 16GB 1TB RTX3050

ASUS FX516PE-HN020T-BE 15.6 FHD 144Hz R9-5...

€ 1 299,00

R9 16GB 1TB GTX1650 TOUCH

ASUS GV301QH-K5232T-BE 13.4 FHD R9-5900HX ...

€ 3 199,00

SUIVANT
PRÉCÉDENT

CONSEILS TONES

Le PC haut de gamme

Tones Actions

Tones Academy

Besoin d'aide pour monter votre pc? Tones est là pour vous aider!

Nos recommandations

DERNIERES PIECES

NETGEAR GS208-100PES 8-Poort Switch

€24,95   € 19,95

DERNIERES PIECES

HAMA Powerbank Joy Pro 7800 mAh Qualcomm Q...

€32,94   € 27,95

SUIVANT
PRÉCÉDENT

Super ! Nous sommes impatients de connaître votre avis.

Quelle expérience voulez-vous évaluer ?

Donnez votre score général :

Votre commentaire a été ajouté.