Content Creator Workstation

Startend vanaf:

€ 1637,36

Stilu Gaming

Deze Stilu gaming machine zal je door alle games loodsen. Je kan hem na je aankoop zelfs nog verder upgraden.

Startend vanaf:

€ 662,67

Serene Machine

Wanneer je in alle sereniteit wenst te werken, is deze computer iets voor jou. De focus wordt gelegd op stilte zonder in te boeten op de kracht van de computer.

Startend vanaf:

€ 645,68

Barebone Expansion

Startend vanaf:

€ 729,99

Iolite Gaming

Verkijk je niet op deze kleine schoonheid, klein maar uiterst krachtig! Deze compacte Iolite Gaming is slechts 35cm hoog maar bevat toch alles wat een krachtig syteem moet hebben. Aan jou de keuze voor welke kleur je kiest.

Startend vanaf:

€ 1005,61

Azurite Gaming

Deze Azurite Gaming configuratie staat garant om je urenlang plezier te doen beleven.

Startend vanaf:

€ 1037,79

Painite Gaming

Wil je net dat extraatje meer? Dan is de Painite Gaming iets voor jou. Standaard uitgerust met RGB LED-verlichting en de Corsair Carbide 275R behuizing waar je monden mee doet openvallen!

Startend vanaf:

€ 1169,49

Rhodolite Gaming

Deze AMD Rhodolite Gaming heeft alles in huis om je ontzettend veel gameplezier te doen beleven. In de standaard uitvoering perfect voor de lichtere E-Sports games of voor wie foto's en video's wil bewerken. Maar ook wie de laatste nieuwe AAA-Games wil gaan spelen zonder aan game-ervaring in te boeten kan met deze config al heel ver komen.

Startend vanaf:

€ 759,23

Intel® "Fatboy" NUC

Intel® NUC's zijn mini-PC's die gebaseerd zijn op mobiele technologie van Intel. Ze zitten in een compacte behuizing (11x11m), zijn uiterst zuinig en stil. Intel® NUC's zijn perfect voor dagelijks werk en bovendien indien gewenst achter een scherm te monteren.

Startend vanaf:

€ 481,88

Zircon Gaming

In zijn standaard vorm zorgt deze edelsteen van een computer al voor een super gaming ervaring maar met de nodige opties tover je deze om tot een echte diamand. De basis is het nieuwe AMD Ryzen platform waarbij je kan kiezen tussen de R5, met 6 fysieke Cores, of de R7 met 8 fysieke cores, die vooral uitblinkt in multi-threaded applicaties. Ideaal voor wie bijvoorbeeld naast het gamen ook wil encoderen en renderen.

Startend vanaf:

€ 839,10

High-end Intel® i7 NUC

Intel® NUC's zijn uiterst compacte(112x117x38 mm) en toch krachtige mini-PC's die gebaseerd zijn op mobiele technologie van Intel. Daarboven zijn ze uiterst zuinig en stil.

Startend vanaf:

€ 775,93

RTX Gamer

GeForce RTX. Graphics opnieuw uitgevonden. Of je nu midden in de loopgraven van Battlefield V bevindt of door de buitenaardse lucht in Anthem vliegt, met Nvidia GeForce RTX heb je altijd de ultieme game-ervaring. Ga iedere uitdaging aan met de nieuwe Nvidia Turing-architectuur en het revolutionaire RTX-platform. Game op RTX.

Startend vanaf:

€ 2066,05

Start je configuratie

Info

OK