Medium Intel® i3 of i5 NUC

Intel® NUC's zijn mini-PC's die gebaseerd zijn op mobiele technologie van Intel. Ze zitten in een compacte behuizing (11x11m), zijn uiterst zuinig en stil. Intel® NUC's zijn perfect voor dagelijks werk en bovendien indien gewenst achter een scherm te monteren.

Startend vanaf:

€ 457,65

Coffee Power

Standaard office en multimedia en mits de juiste keuze van onderdelen, de nieuwste AAA Games, deze config kan het allemaal. Dit allemaal in een sober pakje, maar vergis u niet onder de moterkap vind je de laatste nieuwe 8th gen Intel terug en kan je hem ook grafisch tot een echte krachtpatser omtoveren.

Startend vanaf:

€ 497,36

Ryzen Gamer

Deze AMD Ryzen Gamer heeft alles in huis om je ontzettend veel uren (game)plezier te doen beleven. In de standaard uitvoering perfect voor de lichtere E-Sports games of voor wie foto's en video's wil bewerken. Maar ook wie de laatste nieuwe AAA-Games wil gaan spelen zonder aan game-ervaring in te boeten kan met deze config al heel ver komen.

Startend vanaf:

€ 682,67

High-end Intel® i7 NUC

Intel® NUC's zijn mini-PC's die gebaseerd zijn op mobiele technologie van Intel. Ze zitten in een compacte behuizing (211x116x28 mm), zijn uiterst zuinig en stil. Deze Intel® NUC is zelfs geschikt voor lichte games en kan bovendien achter een scherm worden gemonteerd.

Startend vanaf:

€ 753,16

Ion Power

Verkijk je niet op deze kleine schoonheid, klein maar uiterst krachtig! Deze compacte Ion Power is slechts 35cm hoog maar bevat toch alles wat een krachtig syteem moet hebben. Aan jou de keuze voor welke kleur je kiest.

Startend vanaf:

€ 762,96

Blackout

Ga de strijd aan met deze op de nieuwste 8th Gen Intel gebaseerde config. Maak hem zo krachtig als je zelf wil, deze Black or White beauty laat je alvast van zijn mooiste kantjes zien.

Startend vanaf:

€ 826,52

HyperX Gaming Monster

In samenwerking met HyperX hebben we deze top build samengesteld. In zijn standaard vorm zorgt deze al voor een super gaming ervaring maar met de nodige opties tover je deze om tot een echt monster. De basis is het nieuwe AMD Ryzen platform waarbij je kan kiezen tussen de R5, met 4 fysieke Cores, of de R7 met 8 fysieke cores, die vooral uitblinkt in multi-threaded applicaties. Ideaal voor wie bijvoorbeeld naast het gamen ook wil encoderen en renderen.

Startend vanaf:

€ 880,05

Mining 6G H81

Met deze complete GPU mining rig ben je direct klaar om te beginnen met het minen van een breed scala aan crypto coins. Je kiest zelf hoe zwaar je hem wil maken van 1 tot 6 videokaarten.

Startend vanaf:

€ 1343,03

Eden's Fury

Ervaar Gaming zoals het bedoeld is met deze Eden's Fury. Met alle laatste nieuwe snufjes op gebied van gaming technology.

Startend vanaf:

€ 1358,83

Purple Haze

Deze Purple Haze configuratie is de ultieme gaming PC op het Z370 platform van Intel, met alle tweaks, klaar om meteen te starten. Voor zijn prijs krijg je heel veel voor terug!

Startend vanaf:

€ 1414,75

Mining 8G H110

Met deze complete GPU mining rig ben je direct klaar om te beginnen met het minen van een breed scala aan crypto coins. Je kiest zelf hoe zwaar je hem wil maken van 1 tot 8 videokaarten.

Startend vanaf:

€ 1408,38

ASUS Strix Dream Gaming Rig

Geen enkele toegeving hebben we hierin gedaan op gebied van afwerking of kwaliteit. Echte Asus ROG Strix configuratie, dus best in class gaming PCs, klaar voor VR, 4K en DX12!

Startend vanaf:

€ 1934,87

Battle Royale Expert

Op dit eXtreme Gaming monster, gebaseerd op het nieuwste Intel 8th gen platform, is alleen het beste goed genoeg. Pak uit met deze tot in de puntjes afgewerkte machine en laat niets je nog tegenhouden.

Startend vanaf:

€ 2255,88

Start je configuratie

Info

OK