Intel Epic Gryphon

Vlieg er in met de Intel Epic Gryphon! Uitgerust met een ASUS moederbord en Intel processor, zo zal niemand je nog kunnen stoppen op het virtueel slagveld.

Startend vanaf:

€ 765,85

Ryzen Epic Gryphon

Vlieg er in met de Ryzen Epic Gryphon! Uitgerust met een ASUS moederbord en Ryzen processor, zo zal niemand je nog kunnen stoppen op het virtueel slagveld.

Startend vanaf:

€ 781,64

Intel Legendary Gryphon

Legendarisch. Dit dachten we toen we de Intel Legendary Gryphon samenstelden. Uitgerust met een geweldig ROG moederbord en een krachtige Intel processor garanderen wij je uren gameplezier!

Startend vanaf:

€ 1030,61

Ryzen Legendary Gryphon

Legendarisch. Dit dachten we toen we de Ryzen Legendary Gryphon samenstelden. Uitgerust met een geweldig ROG moederbord en een krachtige Ryzen processor garanderen wij je uren gameplezier!

Startend vanaf:

€ 1195,72

Intel Radiant Gryphon

Met de Intel Radiant Gryphon kan je echt uitblinken! Wij verzekeren je de allerbeste in-game ervaring door middel van het beste ROG moederbord en videokaart met daarbovenop een ultra-krachtige Intel processor.

Startend vanaf:

€ 1333,99

Ryzen Radiant Gryphon

Met de Ryzen Radiant Gryphon kan je echt uitblinken! Wij verzekeren je de allerbeste in-game ervaring door middel van het beste ROG moederbord en vidéokaart met daarbovenop een ultra-krachtige Ryzen processor!

Startend vanaf:

€ 1356,75

Intel Epic Dragon

Vlieg er in met de Intel Epic Dragon! Uitgerust met een MSI moederbord en Intel processor, zo zal niemand je nog kunnen stoppen op het virtueel slagveld.

Startend vanaf:

€ 580,90

Ryzen Epic Dragon

Vlieg er in met de Ryzen Epic Dragon! Uitgerust met een MSI moederbord en Ryzen processor, zo zal niemand je nog kunnen stoppen op het virtueel slagveld.

Startend vanaf:

€ 591,14

Ryzen Legendary Dragon

Legendarisch. Dit dachten we toen we de Ryzen Legendary Dragon samenstelden. Uitgerust met een geweldig MSI moederbord en een krachtige Ryzen processor. Uren gameplezier gegarandeerd!

Startend vanaf:

€ 850,80

Ryzen Radiant Dragon

Met de Ryzen Radiant Dragon kan je echt uitblinken! Wij verzekeren je de allerbeste in-game ervaring door middel van het beste MSI moederbord en videokaart met daarbovenop een ultra-krachtige Ryzen processor.

Startend vanaf:

€ 1860,73

Intel Radiant Dragon

Met de Intel Radiant Dragon kan je echt uitblinken! Wij verzekeren je de allerbeste in-game ervaring door middel van het beste MSI moederbord en videokaart met daarbovenop een ultra-krachtige Intel processor.

Startend vanaf:

€ 1828,93

Rhodolite Gaming

Deze AMD Rhodolite Gaming heeft alles in huis om je ontzettend veel gameplezier te doen beleven. In de standaard uitvoering perfect voor de lichtere E-Sports games of voor wie foto's en video's wil bewerken. Maar ook wie de laatste nieuwe AAA-Games wil gaan spelen zonder aan game-ervaring in te boeten kan met deze config al heel ver komen.

Startend vanaf:

€ 643,40

Ryzen Creator Pro

Desktops ontworpen voor high-end streaming en content creation. Geef jouw fans de kijkervaring die ze verdienen!

Startend vanaf:

€ 1650,39

Intel Creator Pro

Desktops ontworpen voor high-end streaming en content creation. Geef jouw fans de kijkervaring die ze verdienen!

Startend vanaf:

€ 1648,00

Intel® "Fatboy" NUC

Intel® NUC's zijn mini-PC's die gebaseerd zijn op mobiele technologie van Intel. Ze zitten in een compacte behuizing (11x11m), zijn uiterst zuinig en stil. Intel® NUC's zijn perfect voor dagelijks werk en bovendien indien gewenst achter een scherm te monteren.

Startend vanaf:

€ 482,47

High-end Intel® i7 NUC

Intel® NUC's zijn uiterst compacte(112x117x38 mm) en toch krachtige mini-PC's die gebaseerd zijn op mobiele technologie van Intel. Daarboven zijn ze uiterst zuinig en stil.

Startend vanaf:

€ 723,63

Start je configuratie

Info

OK