NL

FR

Daarom TONES.BE:

  • Gratis verzending.
  • Snelle levering.
  • Altijd A-merken.
Toch nog een vraag? 015 76 80 90
Wij zijn gesloten

Heist-op-den-Berg

gesloten

Mechelen

gesloten

Toch nog een vraag? 015 76 80 90
ASUS X470-SERIE MOEDERBORDEN MET ÉÉN KLIK: GEKOELD EN OVERKLOKT

Al meer dan 10 jaar staan ASUS-moederborden voor BEST - dat wil zegen Bestsellers, Eenvoudig in het gebruik, Stabiel en verTrouwd - met meer dan 540 miljoen verkochte exemplaren en de meeste gewonnen prijzen. Of u nu een build maakt voor werk of gaming, een gevarieerde selectie van modellen en innovatieve functies maakt het gemakkelijk om het perfecte moederbord te vinden om aan alle behoeften te voldoen. Bouw uw volgende machine met ASUS - 's werelds nr. 1 moederbordmerk.

Tunen op uw manier

5-Way Optimization om met één klik het hele systeem te tunen

Onze 5-Way Optimization-software maakt systeem tuning moeiteloos. Met één klik configureert het op intelligente wijze overklok- en koelopties voor uw unieke systeemconfiguratie. Er zijn zelfs opties waarmee u de prestaties voor specifieke toepassingen kunt aanpassen, zodat uw installatie is geoptimaliseerd voor alles wat u doet.

 

Ontdek ons gamma >

Door de media geprezen UEFI BIOS

De intuïtieve ASUS UEFI maakt systeemconfiguratie een fluitje van een cent. De EZ-modus (eenvoudige modus) plaatst essentiële tools op één scherm, terwijl de Advanced Mode (geavanceerde modus) volledige controle geeft over de configuratie - met een ingebouwde zoekfunctie om opties snel te vinden. Tweak koelingparameters, sla profielen op, gebruik overklokken en ontgrendel het volledige potentieel van de 2e generatie Ryzen-processor.

 

Ontdek ons gamma >

Koeler ontwerp

Fan Xpert 4 met GPU-temperatuur sensor

Systemen van echte liefhebbers worden geconfronteerd met een breed scala aan werkbelasting. Onze Fan Xpert 4-software kan worden ingesteld om op intelligente wijze de systeemventilatoren te regelen op basis van de input van meerdere sensoren, waaronder de temperatuur van bepaalde ASUS-videokaarten - zo blijft uw systeem perfect gekoeld, ongeacht wat u ermee doet.

 

Ontdek ons gamma >

Efficiënte M.2 koeling

ASUS X470-moederborden zijn ontworpen met een M.2 koellichaam dat de geplaatste SSD efficiënt koelt om throttling tegen te gaan, de prestaties te optimaliseren en de levensduur van de drive te verbeteren.

 

Ontdek ons gamma >

Tweedehandskoopjes van onze TonesFans

NEXT
PREV

Ontdek onze Tones shop in shop in jouw Krëfel winkel:

Zoeken

OK