NL

FR

Daarom TONES.BE:

  • Gratis verzending.
  • Snelle levering.
  • Altijd A-merken.
  • Sinds 2001.
  • Eigen technische diensten.
Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90
Wij zijn gesloten

Heist-op-den-Berg

gesloten

Mechelen

gesloten

Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90
  • Computer op maat Computer ideale computer pc
  • Computer op maat Computer ideale computer pc
  • Computer op maat Computer ideale computer pc

Computer op maat

Zijn er de laatste tijd regelmatig problemen met de computers in je bedrijf? Besef je dat het tijd is om nieuwe pc’s aan te schaffen? Waarom kies je niet voor een computer op maat? Zo bespaart jouw zaak niet alleen kosten, maar ook tijd. Door te werken met aangepaste desktops zullen je werknemers namelijk veel effectiever kunnen werken. We zetten de voordelen even op een rijtje.

Waarom kiezen voor een computer?

In de professionele wereld heb je materiaal en tools nodig die je niet in de steek laten op de momenten dat je ze nodig hebt. Door te kiezen voor een computer zet je een stap in de goede richting. Laptops zijn de laatste jaren veel sterker geworden, maar moeten nog steeds onderdoen voor hun grotere broer. Een pc heeft een sterkere processor, grafische kaart en meer geheugen. Hierdoor zal hij heel snel en efficiënt kunnen werken. Kijk voor de aankoop vooral naar de taken van jouw werknemers. Werken ze professioneel met Photoshop? Moeten ze enkel gebruik kunnen maken van de programma’s van Office365? Tussen beide applicaties is een groot verschil aanwezig waardoor de computers van je personeel niet hetzelfde hoeven te zijn.

Waarom kies je niet voor een computer op maat?

Voordelen van een computer op maat

Van een aangepaste grafische kaart tot de professionele behuizing, met een computer op maat krijg je waarvoor jij kiest. Aangezien je een computer wil aanschaffen om te gebruiken in je werkomgeving zal je voornamelijk kiezen voor een robuuste en strakke behuizing. Er wordt minder gekeken naar het uiterlijk van de computer, maar meer naar jouw specifieke wensen. Zo heb je zeker nood aan een goede airflow. Hoe beter de lucht kan circuleren, hoe koeler het systeem zal zijn en hoe minder geluid de pc zal produceren.

Van een aangepaste grafische kaart tot de professionele behuizing, met een computer op maat krijg je waarvoor jij kiest.

Denk zeker na over de programma’s die jouw team gebruikt en pas je computers hierop aan. Zo bespaar je niet alleen geld bij de aankoop, maar ook tijd achteraf. Door gebruik te maken van een pc op maat, zullen je werknemers doeltreffender aan de slag kunnen.

Tones.be voor jouw ideale computer

Heb je interesse om een computer op maat te kopen voor jouw bedrijf? Kom langs in één van onze computerwinkels. Onze gepassioneerde medewerkers staan klaar om jou te helpen bij de creatie van jouw professionele desktop. Heb je vragen? Contacteer ons!

Ontdek onze Tones shop in shop in jouw Krëfel winkel:

Zoeken

OK