NL

FR

Daarom TONES.BE:

  • Gratis verzending.
  • Snelle levering.
  • Altijd A-merken.
  • Sinds 2001.
  • Eigen technische diensten.
Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90
Wij zijn gesloten

Heist-op-den-Berg

gesloten

Mechelen

gesloten

Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90
  • monitor monitor kiezen schermen computers
  • monitor monitor kiezen schermen computers
  • monitor monitor kiezen schermen computers

Een monitor kiezen

Heb je nieuwe computers gekocht voor je bedrijf? Wil je een bijpassende monitor aanschaffen? Aangezien de meeste werknemers veel tijd zullen spenderen achter hun computerscherm kan je maar beter goede toestellen aanschaffen. Bij Tones.be beseffen we het belang van een goede monitor en wijzen we je graag op enkele aandachtspunten.

Specificaties van een monitor

Van TN panelen, tot IPS schermen en VA panelen, voor een goede monitor heb je verschillende opties. TN is nog steeds één van de populairste schermtechnologieën. De reden? Ze zijn erg goedkoop, zelfs al wil je wat groter gaan. Daarnaast zijn er de IPS schermen die tegenwoordig ook heel bekend zijn. Ze worden gebruikt in smartphones en televisies en hebben door hun ruime kijkhoek een schitterende kleurweergave. Tot enkele jaren geleden werden deze computerschermen alleen gebruikt door professionele gebruikers, maar dit verschil is sterk gedaald. Moet je veel filmpjes bekijken voor je job? Kies dan voor een VA monitor. Ondanks de dalende populariteit van dit scherm heeft dit scherm goede contrastwaardes.

Bij Tones.be beseffen we het belang van een goede monitor en wijzen we je graag op enkele aandachtspunten.

Het belang van een goede monitor

Wanneer je werknemers van ’s morgens tot ’s avonds op een computerscherm moeten kijken, kan je maar best een monitor aanschaffen van goede kwaliteit. Je zorgt ervoor dat de monitors in hoogte verstelbaar zijn, zodat het scherm aangepast kan worden aan de noden van je team. Aangezien de monitor zal gebruikt worden voor het werk, leg je de focus beter op het beeld dan op de snelheid. Ook de resolutie van het scherm speelt een rol.

Op zoek naar een monitor?

Bekijk de wensen van je werknemers en stem de individuele monitor af op hun profiel. Werken ze liever met twee of zelfs met drie schermen? In de wereld van 3D beelden kan je zo de inleving vergroten. Bovendien staat het gebruik van twee of meer schermen je toe om te multitasken.

Tones.be voor jouw monitor

Op zoek naar een monitor? Voor elke professionele tak wordt er rekening gehouden met jouw wensen. Wil je ook een beamer of projector aanschaffen voor in je vergaderzalen? We hebben een ruim aanbod. Kom langs in één van onze Tones.be winkels. Onze experts staan voor je klaar.

Tweedehandskoopjes van onze TonesFans

NEXT
PREV

Ontdek onze Tones shop in shop in jouw Krëfel winkel:

Zoeken

OK