NL

FR

Daarom TONES.BE:

  • Gratis verzending.
  • Snelle levering.
  • Altijd A-merken.
  • Sinds 2001.
  • Eigen technische diensten.
Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90
Wij zijn open

Heist-op-den-Berg

open

Mechelen

open

Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90
  • high end pc pc computer pc op maat
  • high end pc pc computer pc op maat
  • high end pc pc computer pc op maat

De high end pc

Van een grote pc kast tot een strak uiterlijk, van een koelingssysteem op maat tot fans met ledlichten, een high end pc kan volledig aangepast worden aan jouw wensen. Bovendien heeft zo’n customised computer voor de echte gamer alleen maar voordelen. Tones.be geeft je graag wat tips waarom jij moet kiezen voor een pc op maat.

Waarom kiezen voor een high end pc?

Als gamer kan een high end pc niet op jouw verlanglijstje ontbreken. Zo’n computer zorgt ervoor dat jij de ultieme game ervaring kan beleven waarbij je je volledig in het spel waant. Hoewel de meeste computers goed genoeg zijn om hier aan te voldoen, moet er rekening gehouden worden met upcoming games. Een high end pc onderscheidt zich van een gewone pc doordat hij wordt samengesteld met oog op de toekomst. Het is de bedoeling dat jij nog verscheidene jaren jouw favoriete games op de hoogste settings zal kunnen spelen. Naast de specificaties die top notch zijn, zullen alle andere pc onderdelen erop afgestemd worden. Een high end pc heeft de beste koeling, de beste kwaliteit en is robuust. Door te kiezen voor vervangbare onderdelen blijven de upgrade mogelijkheden zo ruim mogelijk. Je zal dus zeker enkele jaren meekunnen met de nieuwste games.

Van een grote pc kast tot een strak uiterlijk, van een koelingssysteem op maat tot fans met ledlichten, een high end pc kan volledig aangepast worden aan jouw wensen.

Specificaties van een high end pc

Bij het samenstellen van een high end pc zijn er bepaalde technische aspecten waarmee je rekening moet houden. Een overclocked processor en excellente grafische kaart produceren vaak wat meer warmte. De airflow moet hiervoor optimaal gemaakt worden en voldoende koeling geven. Door te kiezen voor duurdere componenten ga je zorgen voor meer luchtdoorstroming waardoor de pc veel efficiënter zal kunnen werken. Bovendien creëer je hierdoor minder warmteproductie waardoor jouw gaming pc veel minder zal zoemen. Wat zorgt voor een betere koeling? Hoe groter de kast bij jouw high end pc, hoe meer lucht en hoe minder opwarming binnenin.

Wij zorgen voor een high end pc op maat, aangepast aan het budget dat je in je gedachten hebt.

Ook fans zorgen voor een goede luchtdoorstroming. Kortom elk facet van de computer moet tot in de puntjes op elkaar worden afgestemd. De doelstelling van een high end pc is om een optimale airflow en koeling te garanderen met een zo min mogelijke geluidsproductie.

Tones.be voor jouw high end pc

Bij Tones.be bereiden we je high end pc klaar op de games van morgen. Een gewone pc is telkens afgesteld op wat er vandaag de dag te spelen valt. Een gaming pc wil zich klaarstomen op de games die gaan uitkomen in de toekomst. Wij helpen je graag om een volledig custom made high end pc in elkaar te steken. We kunnen zo ver gaan als een volledig watergekoeld systeem. Kortom wij zorgen voor een high end pc op maat, aangepast aan het budget dat je in je gedachten hebt.

Ontdek onze Tones shop in shop in jouw Krëfel winkel:

Zoeken

OK