NL

FR

Daarom TONES.BE:

  • Gratis verzending.
  • Snelle levering.
  • Altijd A-merken.
  • Sinds 2001.
  • Eigen technische diensten.
Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90
Wij zijn gesloten

Heist-op-den-Berg

gesloten

Mechelen

gesloten

Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90
  • gaming gear keyboard headset gaming keyboard
  • gaming gear keyboard headset gaming keyboard
  • gaming gear keyboard headset gaming keyboard

Onmisbare gaming gear

Als die hard gamer kan je niet ontkennen dat niet alleen een high end computer belangrijk is om de ultieme game ervaring te creëren. Ook de bijhorende accessoires zoals keyboards, muizen, muismatten en headsets dragen hieraan bij. Tones.be zet alvast wat zaken op een rijtje waarmee je rekening moet houden bij de aanschaf van gaming gear.

De beste gaming gear: een gaming keyboard

Als gamer kan je niet ontkennen dat een gaming keyboard behoort tot de belangrijkste gaming gear. Bij een standaard keyboard word je vaak geconfronteerd met een input lack, daarom kiezen de meeste gamers resoluut voor een mechanisch keyboard waarbij dit niet het geval is. Tegenwoordig zijn de RGB toetsenborden met kleur heel populair. Gaming gear staat je toe om je game pc volledig te customisen en op elkaar af te stemmen. Van light waves, tot lichtanimatie en gaming gear in jouw favoriete kleuren, er kan overal rekening mee gehouden worden. Daarnaast kan je nog kijken naar de klikintensiteit van het keyboard. Fanatieke gamers kiezen voor een red switch keyboard waarbij je de toets niet volledig moet indrukken om tekst op het scherm te laten verschijnen. Elke milliseconde telt wanneer je aan het gamen bent en je kan geen tijd verliezen wanneer je op queeste bent.

Tones.be zet alvast wat zaken op een rijtje waarmee je rekening moet houden bij de aanschaf van gaming gear.
Ben jij bovendien een fervent WOW speler? Kies dan voor een keyboard met instelbare macro’s die het gemakkelijker maken om tijdens het spel te manoeuvreren.
Als gamer kan je niet ontkennen dat een gaming keyboard behoort tot de belangrijkste gaming gear.

Troeven van gaming gear

Door te werken met high end gaming gear gaat jouw spelervaring alleen maar stijgen. Buiten een keyboard zijn een goede muis en een goede headset heel belangrijk om je het gevoel te geven dat je in het spel aanwezig bent. Bij een gaming muis ligt de focus op de DPI. Ben jij een FPS speler? Dan wil je de DPI vast wat hoger instellen zodat je je cursor snel van de ene kant naar de andere kant van het scherm kan bewegen. Speel je liever simulator games? Dan stel je de DPI wat lager in zodat je met meer precisie kan bewegen. Daarnaast heb je als extra gaming gear ook een headset nodig. Je stelt jezelf best de vragen: Wil ik een surround headset waarbij ik mijn tegenstanders achter mij hoor verschijnen? Moet de headset goed aansluiten op mijn hoofd? Wil ik nog omgevingsgeluiden horen? Pas als je een antwoord weet op deze vragen kan je beslissen welke headset geschikt is voor een top gaming experience.

Tones.be voor al jouw gaming gear

Ben jij op zoek naar bijhorende gaming gear voor jouw high end pc? Kom langs in één van onze Tones.be belevingswinkels. We hebben een ruim gamma aan gaming gear en kunnen jou zelfs de verschillende keyboards of headsets eens laten uitproberen.

Ontdek onze Tones shop in shop in jouw Krëfel winkel:

Zoeken

OK