Daarom TONES.BE:

  • Eigen technische dienst.
  • Snelle respons tijdens de werkuren.
  • Service op jouw maat.
Toch nog een vraag? 015 76 80 90
Wij zijn gesloten

Heist-op-den-Berg

gesloten

Herentals

gesloten

Gent (Sint-Martens-Latem)

gesloten

Mechelen

gesloten

Toch nog een vraag? 015 76 80 90
  • Computers computer computers op maat high end computers
  • Computers computer computers op maat high end computers

Daarom kies jij voor TonesPro

Computers computer computers op maat high end computers
Wij bieden een excellente IT service op maat.
Meer dan 15 jaar ervaring in hardware.
Service op afstand of bij jou ter plaatse.
Certified Microsoft, Meraki, AlloCloud Partner.

Daarom kies jij voor TonesPro

Computers computer computers op maat high end computers
Wij bieden een excellente IT service op maat.
Meer dan 15 jaar ervaring in hardware.
Service op afstand of bij jou ter plaatse.
Certified Microsoft, Meraki, AlloCloud Partner.

Computers

Ben jij op zoek naar nieuwe computers voor je bedrijf? Besef jij dat een standaard computer niet alle werknemers kan dienen op de manier dat dit zou moeten? Voor elke functie heb je andere mogelijkheden nodig. Kiezen voor computers op maat zal daarom kostenbesparend zijn. De aankoop is niet alleen goedkoper, maar door te zorgen voor een aangepaste computer zal jouw team doeltreffender kunnen werken.

Computers op maat

Bij Tones.be, en daarom ook bij TonesPro, zijn we gespecialiseerd in high end computers. Aangezien we partnerships hebben met een beperkt aantal leveranciers kunnen wij onze klanten computers op maat aanbieden samengesteld met allemaal A-merken. Alleen het beste van het beste is goed genoeg voor ons cliënteel. Door onze exclusieve deals kunnen we jouw bedrijf high end computers op een betaalbare manier aanbieden. Bovendien zijn al onze computers op maat gemaakt. We kijken naar de behoeftes van jouw zaak en bieden je iets aan dat voldoet aan de eisen van je werknemers. Zo zal je dus niet moeten betalen voor iets wat je niet wil. Het grootste voordeel is dat je hierdoor voor de juiste prijs computers krijgt die bij jou en je bedrijf passen. Daarnaast komt nog dat niet alle werknemers dezelfde pc nodig hebben. Zo heeft een grafisch ontwerper bijvoorbeeld nood aan een zwaardere processor dan een copywriter omdat hij met veel zwaardere software werkt.

Ben jij op zoek naar nieuwe computers voor je bedrijf?

Computers voor jouw bedrijf

Welke programma’s gebruiken jouw individuele werknemers? Dit is doorheen het computer op maat verhaal de hoofdvraag die wij ons stellen. Aangezien je op zoek bent naar professionele computers gaan wij ons vooral bezig houden met de binnenkant van de pc. De behuizing van een werkcomputer zal vrij strak zijn aangezien het uiterlijk in een werkomgeving een kleinere rol speelt. Doordat alle leden van jouw team verschillend zijn en gebruik maken van andere software kiezen wij resoluut om te werken met een computer afgesteld op hun behoeftes. De verschillen tussen de jobs zijn vaak te groot om te kiezen voor standaardmodellen. Zo bespaar jij dus niet alleen geld bij de opbouw van de computer, maar ook tijd achteraf. Kortom onze computers worden volledig afgesteld op de noden van jouw werknemers.

 

TonesPro voor computers op maat

Bij TonesPro denken wij graag met je mee in functie van jouw bedrijf. Samen maken wij de computers op maat die jouw team nodig heeft. Van grafische kaarten tot processors, van de behuizing tot de installatie van Office365, wij staan klaar om jou te helpen en een antwoord te geven op al jouw vragen. Bovendien kunnen we door ons computer-op-maat-principe onze klanten een betere dienst na verkoop aanbieden. Contacteer ons voor meer informatie.

Ontdek onze winkels

We helpen deze ondernemingen

OK