Daarom TONES.BE:

  • Eigen technische dienst.
  • Snelle respons tijdens de werkuren.
  • Service op jouw maat.
Toch nog een vraag? 015 76 80 90
Wij zijn gesloten

Heist-op-den-Berg

gesloten

Herentals

gesloten

Gent (Sint-Martens-Latem)

gesloten

Mechelen

gesloten

Toch nog een vraag? 015 76 80 90
  • IT IT service IT problemen IT bedrijf
  • IT IT service IT problemen IT bedrijf

Daarom kies jij voor TonesPro

IT IT service IT problemen IT bedrijf
Wij bieden een excellente IT service op maat.
Meer dan 15 jaar ervaring in hardware.
Service op afstand of bij jou ter plaatse.
Certified Microsoft, Meraki, AlloCloud Partner.

Daarom kies jij voor TonesPro

IT IT service IT problemen IT bedrijf
Wij bieden een excellente IT service op maat.
Meer dan 15 jaar ervaring in hardware.
Service op afstand of bij jou ter plaatse.
Certified Microsoft, Meraki, AlloCloud Partner.

TonesPro: a division of Tones.be

Ben jij zelfstandige of eigenaar van een KMO? Wil jij genieten van alle voordelen die een IT’er kan bieden, maar wil je hiervoor niemand in dienst nemen? TonesPro staat klaar om jou te helpen. Wij onderscheiden ons op de markt door IT service op maat aan te bieden. TonesPro kiest ervoor om te werken met een totaalpakket. Zo krijg je als je voor ons kiest niet alleen de nodige hardware en software aangeboden, maar ook de excellente IT service dragen wij hoog in het vaandel.

Maak kennis met TonesPro

TonesPro werd opgericht als dochteronderneming van Tones.be. We deden dit toen we merkten dat er een toenemende vraag van zelfstandigen en KMO’s was om buiten de computer hardware ook ondersteuning te krijgen bij IT problemen. Om hierop in te spelen, werd TonesPro in 2014 in het leven geroepen. We zorgen binnen ons IT bedrijf graag voor een business solution aangepast naar jouw behoeftes. Daarom luisteren we naar wat jij nodig hebt, maken een analyse en bieden jou de juiste producten aan. Al onze hardware, zoals computers, laptops en workstations, worden op maat gemaakt. Bovendien willen we jou buiten de hardware en software ondersteunen met onze verdere diensten. Bij TonesPro beseffen we dat de IT infrastructuur een cruciale rol speelt binnen de organisatie en spelen we hier graag op in.

Wij onderscheiden ons op de markt door IT service op maat aan te bieden.

Door proactief te denken, slagen we erin om op voorhand moeilijkheden te voorkomen. Daarnaast zijn we er om jouw vragen te beantwoorden, zowel via telefoon als ter plekke.

 

TonesPro: onze troeven

Bij eventuele problemen kan je steeds bij TonesPro terecht. Tijdens onze kantooruren is onze helpdesk permanent bemand. Het grootste deel van de problemen zal dan ook via de Cloud en vanop afstand opgelost kunnen worden. Als dit om bepaalde redenen niet kan, komen onze experts ter plaatse. Al onze specialisten hebben een ruime IT kennis en zullen jou zeker kunnen verder helpen.

Wanneer je kiest voor TonesPro, kies je voor excellente IT service op maat.

TonesPro werkt bovendien zoals vele andere bedrijven niet met shiften, maar we zorgen ervoor dat we steeds toegang hebben tot onze e-mails. We volgen deze op, waar we ook zijn, en helpen jou en je bedrijf graag verder ’s avonds, tijdens het weekend of zelfs tijdens onze vakantieperiode.

Kiezen voor TonesPro: waarom?

Wanneer je kiest voor TonesPro, kies je voor excellente IT service op maat. We staan graag voor jou klaar zodat je het IT gebeuren binnen het bedrijf met een gerust hart aan ons kan overlaten. Zo kan je dan meer tijd spenderen aan de zaken waar jouw bedrijf echt goed in is. Ben je overtuigd? Contacteer ons voor een offerte. Samen komen we tot een gepaste oplossing.

Ontdek onze winkels

We helpen deze ondernemingen

OK