Daarom TONES.BE:

  • Eigen technische dienst.
  • Snelle respons tijdens de werkuren.
  • Service op jouw maat.
Toch nog een vraag? 015 76 80 90
Wij zijn gesloten

Heist-op-den-Berg

gesloten

Herentals

gesloten

Gent (Sint-Martens-Latem)

gesloten

Mechelen

gesloten

Toch nog een vraag? 015 76 80 90
  • IT IT problemen IT service IT bedrijf
  • IT IT problemen IT service IT bedrijf

Daarom kies jij voor TonesPro

IT IT problemen IT service IT bedrijf
Wij bieden een excellente IT service op maat.
Meer dan 15 jaar ervaring in hardware.
Service op afstand of bij jou ter plaatse.
Certified Microsoft, Meraki, AlloCloud Partner.

Daarom kies jij voor TonesPro

IT IT problemen IT service IT bedrijf
Wij bieden een excellente IT service op maat.
Meer dan 15 jaar ervaring in hardware.
Service op afstand of bij jou ter plaatse.
Certified Microsoft, Meraki, AlloCloud Partner.

IT problemen?

Ben je op zoek naar een IT bedrijf dat jou en jouw zaak kan helpen bij de volledige IT infrastructuur of bij eventuele IT problemen? Mag het voor jou verder gaan dan begeleiding bij veel voorkomende pc problemen? TonesPro is het enige IT bedrijf op de markt dat zich onderscheidt op het vlak van IT service. Wij streven namelijk naar TOtal NEtwork Solutions waarbij elke klant op een volledige IT service mag rekenen. Heb jij op eender welk moment van de dag pc problemen of algemene IT problemen? Wij zorgen zo snel mogelijk voor een oplossing op maat.

TonesPro lost jouw IT problemen op

Soms wil de infrastructuur, de hardware of de software even niet mee en ontstaan er IT problemen. Onze service richt zich voornamelijk op het zo snel mogelijk oplossen van deze problemen. Werkt de telefooncentrale niet meer? Je kan via je desktop, tablet of smartphone een ticket op onze website aanmaken om zo een probleem te melden. Je meldt je hiervoor gewoon aan met jouw persoonlijke account, vult een formulier in en dit komt meteen bij ons terecht. Zo zorgen we steeds voor persoonlijke begeleiding op maat van jouw bedrijf. Kortom je kan op elk moment van de dag bij ons terecht met eventuele IT problemen.

 

Kiezen voor TonesPro bij IT problemen

Bij TonesPro streven we ernaar verder te kijken dan de elementaire IT behoeften van onze klanten.

TonesPro lost jouw IT problemen op.

Om er te kunnen zijn bij IT problemen, maken we eerst een algemene analyse van het bedrijf voordat we jou helpen met de aanleg van de nodige IT infrastructuur. Bovendien zijn we Belgisch en is één van onze winkels zeker bij jou in de buurt gelegen. Daarnaast werken we al jaren binnen de IT service sector en hebben we hierdoor een stevige basis aan IT kennis opgebouwd. Van certificaten in Microsoft tot certificaten in Meraki en AlloCloud, we hebben ze allemaal. Heb je IT problemen? We streven ernaar deze klachten binnen de 24 uur op te lossen. Eerst proberen we het probleem remote op te lossen. Zo kan jij kosten besparen en kan je snel terug aan de slag met je dagdagelijkse activiteiten. Als de IT problemen niet remote oplosbaar zijn, sturen we meteen iemand ter plaatse.

 

TonesPro, jouw partner bij IT problemen

Heb je interesse om klant te worden bij TonesPro? We zoeken naar een oplossing op maat voor jouw bedrijf. We staan steeds klaar voor jou om te helpen bij eventuele IT problemen. Zelfs naast onze kantooruren schieten wij ter hulp indien nodig. Overtuigd? Contacteer ons zeker voor een offerte.

Ontdek onze winkels

We helpen deze ondernemingen

OK