NL

FR

Daarom TONES.BE:

  • Gratis verzending vanaf 20 euro.
  • Sinds 2001.
  • Eigen technische diensten.
  • Snelle levering.
  • Altijd A-merken.
Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90
Wij zijn gesloten

Heist-op-den-Berg

gesloten

Mechelen

gesloten

Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90

Accountmanager B2B TonesPro

TonesPro, de B2B divisie van Tones bvba, ondersteunt iedere KMO en zelfstandige verder bij vragen of hulp bij IT problemen en computer hardware.

TonesPro biedt enkel oplossingen op maat én door proactief te denken, slagen we erin om op voorhand moeilijkheden te voorkomen.

 

Door onze constante groei zijn wij op zoek naar een Accountmanager.

Als acountmanager analyseert u de behoeften van onze klanten ter plaatse. Op basis van uw eigen analyse stelt u een actieplan voor aan uw klant.

 

 

Profiel:

-          U heeft reeds 2 – 5 jaar ervaring als accountmanager en bij voorkeur heeft u reeds een aantal certificaten die u kan voorleggen.

-          U heeft een sterke affiniteit met de IT sector en prospectie, maar ook het beheerd van uw klantenportefeuille schrikt u niet af.

-          De Windows Server omgevingen (Active Directory, Exchange, SQL,..) zijn u niet onbekend en virtualisatie draagt u hoog in het vaandel.

-          Kennis nodig voor de verkoop van back up, antivirus, en andere softwaredistributieprogramma’s hebben geen geheimen voor u.

Dit geldt eveneens voor alles wat te maken heeft met SAN, WAN, VPN, LAN, Firewall, Web Filter, Switches en Routers.

-          U heeft sterke communicatieve skills, kan zelfstandig functioneren en u bent klantgericht en denkt bijgevolg ook steeds probleemoplossend.

-          U beheerst zeer vlot zowel de Nederlands als de Franse taal.

-          Nauwkeurigheid, hoog aanpassingsvermogen en stressbestendig zijn enkele woorden, die u als muziek in de oren klinkt.

Aanbod

-          Een uitdagende rol in een dynamische, no-nonsense omgeving, waar kwaliteit en klantenervaring hoog in het vaandel wordt gedragen.

-          Een op maat gemaakt salarispakket met extralegale voordelen.

 

 

Hopelijk kunnen we jou binnenkort verwelkomen in ons dynamisch team!

 

Sollciteren met CV kan via jobs@tones.be

 

 

Ontdek onze Tones shop in shop in jouw Krëfel winkel:

Zoeken

OK