NL

FR

Daarom TONES.BE:

  • Gratis verzending.
  • Snelle levering.
  • Altijd A-merken.
Toch nog een vraag? 015 76 80 90
Wij zijn gesloten

Heist-op-den-Berg

gesloten

Mechelen

gesloten

Toch nog een vraag? 015 76 80 90

De 2 belevingswinkels van Tones.be

Bij Tones.be werken we alleen met mensen met passie voor IT. Wij kiezen voor personeel dat in onze firma gelooft en samen met ons wil groeien. Hierdoor hebben onze werknemers een stem en werken we veel acties uit afkomstig van ons team. Het ontstaan van de belevingswinkels was één van deze ideeën.

 

Experience de belevingswinkels van Tones.be

Heb je een probleem met je pc? Vragen in verband met IT? Iedereen kan in onze belevingswinkels terecht voor advies en/of problemen. Heb je jouw producten niet bij ons gekocht? No worries, wij helpen je toch verder. Onze technische dienst test eerst jouw toestel en bekijkt hoe we de issue kunnen oplossen. Laat je de herstelling in onze belevingswinkels doen, hoef je bovendien geen diagnosekosten te betalen. Daarnaast kan je verschillende gadgets komen uitproberen in onze belevingswinkels. Zo kan je checken of HTC Vive, Oculus Rift of een Racing Chair (Heist-op-den-Berg) iets voor jou is. Bovendien zijn er ruime demotafels met de laatste nieuwe custom-made pc’s in de belevingswinkels van Mechelen en Heist-op-den-Berg. Zo kan je alles naar hartenlust uitproberen. Kortom: je ervaart de touch and feel van de producten voordat je ze aankoopt.

 

Bezoek één van onze belevingswinkels

Wil je graag een keertje langskomen om onze technologische snufjes uit te proberen? Dat kan! Je komt gewoon tijdens de openingsuren. Bovendien zijn al onze belevingswinkels vlot bereikbaar. Ze liggen buiten het stadscentrum en er is steeds ruime parkeergelegenheid aanwezig. Hou ook onze Facebookpagina en de nieuwspagina op de website in de gaten voor speciale events. Zo organiseren we in onze belevingswinkels minstens twee keer per jaar laptopdagen en dumpdagen. Daar kan je pc’s, laptops en toebehoren aanschaffen aan spotprijzen en ook nog mooie kortingen krijgen. Tot snel!

Ontdek onze Tones shop in shop in jouw Krëfel winkel:

Zoeken

OK